Хіти тижня. Царство небесне... Роки пияцтва й поневірянь не минули безслідно: Помер екс-гравець київського "Динамо"

У Деркача були серйозні проблеми зі здоров'ям. Його поховали на одному з харківських цвинтарів.

Колишній захисник київського "Динамо", харківського "Металіста" і московського ЦСКА Борис Деркач, який ледь не помер у Південно-Східній Азії й тільки у травні повернувся в Україну, помер у Харкові у віці 56 років, передають Патріоти України з посиланням на Фокус.

Нагадаємо, що чемпіон СРСР-90 Деркач до складу "Динамо" потрапив із другої спроби і навесні 1990-го доклав дублем московський ЦСКА в золотому матчі чемпіонату СРСР. Кияни виграли 4:1, а другий гол захисника став одним із кращих у сезоні.

Після розвалу СРСР грав у Болгарії, Угорщині, де зв'язався з криміналітетом і потрапив до в'язниці. Відсидівши, повернувся в Україну і працював скаутом у харківському "Металісті". Після того, як команда перестала існувати, подався на заробітки в Південно-Східну Азію, де знову зв'язався з місцевими кримінальниками.

Своє 55-річчя Борис зустрів у січні в статусі бомжа в Куала-Лумпурі (Малайзія). А ще через декілька місяців стало відомо, що Деркач перебуває в госпіталі – хворий, деморалізований і, загалом, нікому не потрібний. Колишньому футболістові загрожувала в'язниця на чужині.

Борис Деркач у клініці Куала-Лумпура

За допомогою добрих людей Деркач повернувся до Харкова, але роки пияцтва й поневірянь підірвали його здоров'я.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...