Хіти тижня. Царство небесне... Так і не прийшов до тями: У Києві від поранень помер кіборг, що підняв над ДАПом український прапор (фото)

У госпіталі Києва помер поранений боєць 74-го окремого розвідувального батальйону Олександр Колодяжний. Інформацію про це підтвердила директорка департаменту соціальної політики мерії Дніпра Юлія Дмитрова, повідомляють Патріоти України.

За її даними, 27 червня в Донецькій області Олександр Колодяжний зазнав тяжкого поранення під час виконання бойового завдання, підірвавшись на міні. Прощання з бійцем відбудеться у Дніпрі.

Дніпрянин Олександр Колодяжний пішов на фронт добровольцем у 2014 році. Разом із 74-м розвідувальним батальйоном побував майже у всіх гарячих точках – Мар’їнка, Донецький аеропорт, Авдіївська промзона.

Був у групі бійців, які встановлювали український прапор над Донецьким аеропортом у дні найзапекліших боїв. Отримав недержавну нагороду «Народний Герой України» від волонтерів.

74-пенсіонерка взяла пістолет та... пограбувала банк (фото)

субота, 27 квітень 2024, 20:19

У США 74-річна пенсіонерка озброїлася пістолетом та пограбувала банк. Про це повідомляє NBC News, передають Патріоти України. Енн Маєрс із Огайо ніколи раніше не мала проблем із законом. Втім, нещодавно жінка в масці та з пістолетом в руках з'явилася п...

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...