Хіти тижня. Це буде справжня казка! Яким знакам Зодіаку пощастить у коханні в листопаді 2021 року

Листопад - не найпростіший час для особистих взаємин, передають Патріоти України.

Велика ймовірність взаємного нерозуміння, сварок і незгод, яке буде визначено напруженими аспектами планет відносно одна одної. Але це не означає, що кохання всіх омине. Кому пощастить у коханні в листопаді 2021 року?

Телець (21.04 – 21.05)

На Тельців чекає непростий, але приємний вибір: їм необхідно буде вирішити, з ким із шанувальників — а їх буде декілька — продовжити взаємини, а з ким краще їх припинити. Всі претенденти на руку і серце будуть по-своєму цікаві, але зірки наполегливо радять представникам знака "радитися" не з розумом, а з почуттями: як відомо, серцю не накажеш — не варто навіть і намагатися, тільки час виявиться змарнованим.

Близнята (22.05 – 21.06)

Близнятам — особливо тим з них, хто ніяк не може налагодити стосунки з другою половинкою — нарешті вдасться це зробити. Найважливіше — визнати свою неправоту: близька людина легко піде назустріч, а там, дивись, сімейне життя налагодиться: в будинку буде панувати повне взаєморозуміння, що розташовує до мирних вечорів у колі близьких людей. І надалі не варто ображати тих, хто близький і дорогий, а то вони можуть і не пробачити.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Скорпіонам, які поки ще не знайшли свою другу половинку, зірки наполегливо рекомендують уважно дивитися по боках — дивлячись під ноги, вони навряд чи побачать людину, на якого варто звернути першочергову увагу. Та й взагалі, їм необхідно більше спілкуватися з оточенням і частіше виходити в світ, а то останнім часом вони, як равлики, ховаються в своїй мушлі — про яке особисте життя в такому разі може йтися?

Риби (19.02 – 20.03)

Риби — з великою часткою ймовірності — зустрінуть людину, яка здасться їм єдиною і неповторною, нібито створеною для них. Щоправда, миттєво спалахнувши, скороспішний роман виявиться яскравим, але нетривалим: представники знака досить швидко охолонуть до об'єкта своїх почуттів і вирушать на пошуки нового. Але стосунки залишать по собі довгий чуттєвий шлейф і приємні спогади, а це вже непогано.

Особливий план? Українець пішов воювати за Росію, а потім розстріляв окупантів

неділя, 5 травень 2024, 6:56

Військовослужбовець російської армії розстріляв шістьох командирів із 70-ї мотострілецької дивізії ЗС РФ. Про цеповідомив журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на джерела з боку противника. З’ясувалося, що чоловік був місцевим мешканцем одного з захоплен...

Продовжив "подвиги": Убив 8 товаришів по службі та пішов на війну - росіянин-рецидивіст в Україні вбив ще п'ятьох військових РФ

неділя, 5 травень 2024, 6:50

Російський військовий Раміль Шамсутдінов, який розстріляв 8 товаришів по службі у 2019 році і відбував покарання, вирушив на війну проти України, де застрелив п'ятьох росіян. . Вбивство, яке нібито намагаються приховати, сталося декілька днів назад. ...