Хіти тижня. "Це були вісім божевільних років": Популярна українська телеведуча розлучається із чоловіком

Ведуча ТСН на каналі «1 + 1» Соломія Вітвіцька, яка недавно розповіла, чому у неї немає дітей, розлучається з чоловіком Владом після восьми років шлюбу. Цією новиною телезірка поділилася на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Причину розлучення Соломія не називає. Вона впевнена, що вони з Владом зможуть стати щасливими порізно і навіть пообіцяла знайти йому гарну дружину. «8 яскравих, божевільних, добрих і таких різних років. За цей час ти став мені другом, але ми втратили "нас". Розлучення тільки звучить жахливо, але відкриває нові шляхи, я обов'язково ще знайду тобі хорошу дружину", - написала Соломія під спільним фото.

Вона також зазначила, що все інше залишиться між ними. Виносити на публіку сімейні подробиці вона не збирається. Ведуча попросила друзів і колег не турбувати її з проханням пояснити ситуацію. «Це єдиний коментар на цю тему, рухаємося далі», - резюмувала Соломія.
Нагадаємо, Соломія Вітвіцька та Влад зіграли пишне весілля на стадіоні «Олімпійський» в Києві, серед гостей були відомі журналісти і зірки шоу-бізнесу. Телеведуча не виносила особисте життя на публіку. Її розлучення стало великою несподіванкою навіть для її друзів.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...