Хіти тижня. "Це ніде і ніколи не пишуть": Рок-музикант розповів, хто стріляв у зірку СРСР Талькова

Популярний співак і композитор Михайло Муромов розповів, хто вистрілив у легенду російської рок-музики Ігоря Талькова. У той день Муромов був на концерті в Палаці спорту "Ювілейний" в Санкт-Петербурзі. Про це він заявив в інтерв'ю виданню "Известия", передають Патріоти України.

За словами композитора, весь цей час ходили чутки, що винен концертний директор Талькова Шляфман. Але насправді в нього стріляв охоронець і цивільний чоловік співачки Азізи Ігор Малахов. Причиною цього став конфлікт, який виник між артистами через черговість виходу на сцену.

Муромов зазначив, що охоронець "гримнув на шум", але в Талькова не цілився. Крім того, загиблий музикант стріляв з газового пістолета, а Малахов – із справжнього.

"Це ніде і ніколи не пишуть... А Валері Шляфману що залишалося робити? Йому сказали: "Їдь в Ізраїль", – ось він і поїхав", – розповів Муромов.

Нагадаємо, Ігоря Талькова вбили 6 жовтня 1991 року. Перед виходом на сцену Палацу спорту "Ювілейний" його застрелили біля гримерки. Колишній співробітник московського карного розшуку Сергій Ломов заявляв, що пістолет, з якого застрелили музиканта, незаконно належав охоронцеві співачки Азізи Ігорю Малахову. Його засудили за незаконне придбання та носіння вогнепальної зброї.

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...