Хіти тижня. Це повинен побачити кожен українець: Боєць "Айдара" з Ізраїлю розповів, за що воює на Донбасі (відео)

На боці ЗСУ в 24-му окремому штурмовому батальйоні "Айдар" воює доброволець з Ізраїлю на ім'я Григорій.

Відео з добровольцем ООС оприлюднив в Twitter військовий, відомий під ніком "Позивний Колим", передають Патріоти України.

Боєць "Айдара" Григорій поїхав з батьками з України ще дитиною - в 9 років. Повернувся назад, коли трапився Майдан. "(Про Україну - ред.) Я практично нічого не знав. Приїхав сюди випадково, погостював у 2013 році в січні. На новий рік 2014-го поїхав. Але потягнуло (назад - ред.). Я побачив, що це не просто внутрішньоукраїнський бунт, побачив, що це вихід на свободу, де немає ніякого "совка"", - розповів боєць.

До "совка" і "русского міра" він має особливу ненависть. Григорій зазначив, що вони отруюють життя не тільки України, а й багатьох інших країн, в тому числі Ізраїлю, де величезна російська діаспора. "Я, людина, яка жила як в Ізраїлі, так і в Європі, і бачив цей "русскій мір", який є і там. Вони відокремлюються від всіх ... живуть фантазіями і казками. Але, хлопці, це Німеччина, Іспанія! Яка Росія? Не подобається - Арівідерчі. Але ні! Їм треба писати свої правила, їм всі винні", - обурився "айдарівець".

Він не сумнівається в перемозі України в цій важкій війні. "Що зброєю, що словом - переможемо!" - констатував доброволець.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...