Хіти тижня. "Це просто замах на вбивство": Українців обурило незаконне затримання відомого військового експерта

Поліція затримала Дмитра Снєгирьова через підкинутий у аеропорту гаманець.

Дмитро Снєгирьов. Фото: nrcu.gov.ua.

Українців обурило затримання військового та політичного експерта Дмитра Снєгирьова, передають Патріоти України.

Нагадаємо, вчора, 24 червня, поліція затримала його через підкинутий у аеропорту гаманець. На наступний день його одразу доставили до суду, для обрання запобіжного заходу. Обурення викликає не тільки затримання, коли експерта тримали у кайданках в аеропорту протягом чотирьох годин, а і звинувачення, начебто, військовий аналітик викрав в аеропорту гаманець. “Безглуздо сфабрикована справа та арешт Снєгирьова – політична розправа. Це помста за протидію в призначеннях на керівні посади силових структур осіб, які в 2014-му році співпрацювали з окупантами”, – повідомляє на сторінці у Facebook Ігор Криворучко.

На думку Сергія Чуба, затримання може бути пов’язано з ймовірним призначенням Комарницького на посаду голову військово-цивільної адміністрації Луганської області, який був викритий Снєгирьовим, як зрадник та сепаратист. Ці інформацію оприлюднила журналіст Тетяна Заровна.

Політик та громадський діях Дмитро Корчинський вважає, що Дмитра Снєгирьова хочуть вбити. Також він звертає увагу на те, що місяць тому військовий експерт пережив інсульт.

“Звісно, повірити в таку версію – просто неможливо, я і не вірив вбачаючи в цьому реальну розправу, адже Дмитро знав ДУЖЕ багато про різноманітні схеми та оборудки в оборонному секторі, про контрабанду і торгівлю і НЕ боявся про це говорити. Зокрема, брав участь у прес-конференції, присвячений розкраданню в оборонній сфері”, – повідомляє на своїй сторінці у Facebook журналіст Назар Приходько.


Журналіст Дмитро Олійник припускає, що затримання може бути пов’язано із викриттям кандидата в депутати від партії “Оппозиційний блок – за життя” Володимира Струка, який у 2014 організовував незаконні збройні формування. “Зараз вибори. Дмитро Снєгирьов опублікував інформацію про кандидата по 113 округу від партії “Опозиційна платформа – За життя” Володимира Струка, який у травні 2014 року був одним з організаторів так званого “загону самооборони” в Луганській області”, – повідомив журналіст.

Журналіст Вадим Гладчук розповів, що знає Снєгирьова як послідовного борця з російської агресією. Також він зазначив, що його інформація допомагала мобілізуватися українському суспільству у 2014 році.

Активістка Ганна Сінькова опублікувала на сторінці Facebook інформацію від родичів та близьких затриманого військового аналітика Дмитра Снєгирьова.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно