Хіти тижня. "Це щось неймовірне!": У Києві відкрили новий міст (фото, відео)

Загальна вартість робіт склала близько 400 млн. грн. А прозора підлога зі скла має витримувати навантаження в 1000 кг на квадратний метр.

У Києві 25 травня близько 20:00 розпочалося урочисте відкриття Пішохідно-велосипедного моста. У заході, зокрема, взяв участь столичний голова Віталій Кличко.

До нього приєдналися сотні киян, які захотіли першими насолодитися розкішним видом з нового шляхопроводу, передають Патріоти України.

"Це щось неймовірне!" – захоплено вигукували кияни.

Довжина нового шляхопроводу склала 212 метрів, а ширина варіюється від 5 до 14 метрів. Його особливістю стали скляні вставки в підлогу, завдяки чому відкривається чудовий вид. Відкриття моста приурочили до Дня Києва.

Міст з'єднав Володимирську гірку і Хрещатий парк – два популярних місця серед гостей столиці, за що і був прозваний місцевою владою "туристичною перлиною".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...