Хіти тижня. Це так скрепно: Російська актриса обматюкала співвітчизників через порушення карантину (відео)

Зірка записала нецензурне звернення до росіян, в якому закликала їх сидіти вдома.

Лариса Гузєєва

Скандальна російська актриса і телеведуча Лариса Гузєєва гнівно звернулася до земляків, які порушують карантин. Так, зірка записала нецензурне звернення до росіян, в якому закликала їх сидіти вдома. Відповідне відео вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Дорогі люди, справа серйозна, залишайтеся, будь ласка, вдома. Так би мені хотілося до вас звернутися. Але мене розриває! Я щойно повернулася з міста. Неможливо! Яблуку ніде впасти – всі гуляють! Що ви робите, ** вашу мать? Не можна так, б**ть, правда, небезпечно! Не хочете жити? Не подобається вам жити? Так вбийтеся об стінку. Вперед", – сказала Гузєєва.

Телеведуча також зізналася, що їй теж нудно вдома, але вона знаходить можливість розважити себе та своїх близьких. "Мені теж вдома нудно, дуже. Але я знаходжу можливість розважити себе і своїх близьких. Ну якось включайтеся вже", – підсумувала Гузєєва.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...