Хіти тижня. "Це вам не гуглити": Викладач університету Шевченка продемонстрував вилучену на іспиті двометрову шпаргалку (фотофакт)

На майже двох метрах помістилася історія Європи та Америки 1861-1918 рр.

Під час іспиту на історичному факультеті університету ім. Шевченка у одного зі студентів вилучили шпаргалку довжиною 180 см. Про це повідомив політолог Євген Магда, передають Патріоти України.

«Навчальний рік завершую з ностальгією. Маю зараз імідж ліберала, але таким був не завжди. На фото - рукописна шпаргалка з курсу «Нова історія Європи і Америки. 1861 - 1918 роки», вилучена під час іспиту на істфаці КНУ імені Тараса Шевченка», - написав він у Facebook.

«Це Вам не гуглити», - додав він.

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...