Хіти тижня. "Це жах! Вже на себе не схожа": Алла Пугачова змінила зачіску й шокувала фанатів (фото)

71-річна співачка Алла Пугачова зібрала близьких друзів на душевні посиденьки та показала кадр з-за столу. До неї в гості завітало подружжя Валентина й Марини Юдашкіних, а також Олександр Буйнов, передають Патріоти України.

«Улюблені друзі завжди поруч❤️», - підписала фото Примадонна. У кадрі шанувальники звернули увагу на зовнішній вигляд Пугачової: незвичайну зачіску із зібраним волоссям (такою зірку побачиш нечасто) і м'ятний одяг у горошок.

«Як добре Аллі із зібраним волоссям», «Аллу не впізнати», «Алло Борисівно, Вам гарно із зібраним волоссям, коли Ви відкриваєте шию та обличчя!», «Алло Борисівно, зачіска Вам дуже личить. Царівна!», - пишуть фани під знімком з артисткою. Але знайшлися й ті, кому зовнішній вигляд дружини Галкіна не сподобався: "Це жах!", "Вже на себе не схожа".

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...