Хіти тижня. "Це звичайна практика": Спливли шокуючі подробиці чартерів у Єгипет і Туреччину

Колишній пілот літака розповів декілька фактів про авіакомпанії, які здійснюють чартерні рейси до Туреччини та Єгипту з України.

Він заявив, що вони купують дешеві старі літаки, беруть на себе нереальні зобов'язання за кількістю перельотів й економлять на зарплатах і технічному обслуговуванні, передають Патріоти України з посиланням на ЕП.

За словами пілота, обман у технічному обслуговуванні літаків в Україні — це звичайна практика. "Наприклад, якийсь агрегат вийшов із ладу. Борт із такою проблемою, згідно з документами, може літати 10 днів і все. Що вони роблять у такому випадку? Десять днів минуло, вони пишуть, що полагодили, а потім одразу пишуть, що знову поламався і продовжують ще на десять днів", — заявив він.

За його словами, часом самі інженери брешуть пілотам, змушуючи їх вірити, що несправність на літаку була усунена. "Фізичної можливості переконатися, що цей агрегат працював, а потім знову поламався, у мене немає. Тільки якщо я прилетів на цьому літаку і цього ж дня закінчився ліміт часу про відмову. А так техніки роблять невинні очі й кажуть, що саме так і було: полагодили, запрацювало і знову поламалося. Ну а технікам ці вказівки дає директор", — говорить пілот.

Він зазначив, що проблема не тільки в літаках, але і в працівниках, яких наймають авіакомпанії. "Ці контори набирають або зовсім молодих, або пілотів із конкретними "зальотами", тобто людей, яких можна тримати на гачку, і вичавлюють із них усе, порушуючи всі можливі трудові норми", — заявив він.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...