Хіти тижня. Цей шалений світ..: Товстушка на прізвисько "Міс Свиня" стала моделлю (фото)

Дівчину постійно дражнили через зайву вагу і називали "Міс Свиня". Однак чотири роки тому Мег вирішила змінити ставлення до себе і втерти носа кривдникам.

21-річна товстушка з Великобританії Мег Голдбергер розповіла, що до кар'єри моделі її підштовхнули цькування в дитинстві, передають Патріоти України з посиланням на The Daily Star.За словами видання, Голдбергер роками намагалася сховати своє тіло під одягом, але у 2015-му ризикнула записатися на триденні курси з упевненості в собі. Там вона здружилася із інструктором і учасницею конкурсів краси, після чого сама вирішила брати у них участь. Зазначається, що в одному з національних конкурсів модель посіла четверте місце.

"Без конкурсів я б не була тією, якою є зараз! Я подолала внутрішні бар'єри і довела собі, що краса буває різних форм і розмірів", — заявила Мег.

Зараз 21-річна Голдбергер співпрацює з багатьма інтернет-магазинами, знімається в рекламі й закликає жінок не соромитися своїх форм.


NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...