Хіти тижня. "Ці виродки мають розслідувати справи проти злочинців": У Черкасах прокурор влаштував дебош у кафе і намагався помочитися на дівчат (відео)

Активіст закликав народ зібратися біля обласної прокуратури, щоб вимагати відставки дебоширів Ковтуна й Овчаренка.

Прокуратура Черкаської області. Фото: Антикор.

Заступник голови прокуратури Черкаської області Юрій Ковтун влаштував дебош у ресторані Черкас. Він розмахував зброєю, ліз у бійку і намагався помочитися на дівчат. Інцидент трапився в ресторані "Тарас Бульба" ще 7 червня, проте відомо про це стало лише тепер. Відео опублікував на своїй сторінці у Facebook лідер черкаського Національного корпусу Дмитро Кухарчук, передають Патріоти України.

"Очманілі від безкарності, бухущі в ср*ку прокурори ледь не повбивали відвідувачів Черкаського ресторану. У Барбаша, начальника відділу процесуального керівництва з кримінальних справ ДБР прокуратури Черкаської області – день народження. На відео він тримає Ковтуна, заступника голови прокуратури області Овчаренка, який у п’яному угарі рветься в бій", – пояснив відео Кухарчук.

За його словами, у прокурора вдалося забрати пістолет. "Я поки не отримав відео, де це чмо, діставши свій статевий орган, намагається помочитися на дівчат, але це справа часу. Це виродки, які повинні стояти на варті громадського порядку і розслідувати справи проти злочинців", – додав Кухарчук і закликав народ зібратися біля обласної прокуратури, щоб вимагати відставки Ковтуна й Овчаренка.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...