Хіти тижня. "Ця влада дістала": Розлючені безробіттям та безгрошів'ям росіяни розгромили крамницю з харчами (відео)

У Росії на тлі масового поширення коронавірусу, а також викликаної санкціями через війну з Україною й падінням попиту на вуглеводні економічної кризи і продовження "неробочого" місяця почалися погроми.

У російському місті Ульянівськ (Поволжя) невідомі з вигуками "Ця влада дістала" влаштували напад на супермаркет мережі "П'ятірочка" на вулиці Камишинська. Ними пошкоджено та знищені продукти харчування, повідомляють Патріоти України з посиланням на інформагенцію GuildHall, засновану російськими політемігрантами у Києві.

"Інцидент в магазині мережі "П'ятірочка" за "дивним" збігом обставин трапився після того, як всі дізналися про продовження так званих "канікул" до 30 квітня, що могло означати для деяких продовження неоплачуваних "відпусток", - зазначається у матеріалі.

Чоловіки, що прийшли за покупками, спочатку набирали товари до кошиків, а потім просто почали кричати, що влада ця "дістала", стали скидати зі стелажів продукти харчування. На відео - той хаос, який залишився після того, як чоловіки покинули магазин.


У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...