Хіти тижня. Цілуються в губи та позують у відвертому одязі: 8-річна київська модель закрутила роман з 13-річним блогером (фото)

Деякі коментатори у соцмережах закликали позбавити батьків 8-річної Мілани та 13-річного Павла батьківських прав, оскільки підлітку можуть висунути обвинувачення.

8-річна модель Мілана Маханець хизується своїми стосунками з 13-річним блогером Павлом Паєм, а мати дівчинки активно розкручує Instagram-кар'єру своєї доньки. Про це пише "Великий Київ", передають Патріоти України.

Ця пара в Instagram публікують світлини, на яких вони цілуються, а сама 8-річна Мілана Маханець дуже часто позує у відвертому дорослому одязі. На День усіх закоханих діти орендували окрему квартиру, де знімали "контент" для своїх підписників. Більш того, мати Мілани Дар'я повністю підтримує Instagram-кар’єру своєї доньки та пише, что у дівчинки "усе вийде".

"8-річна київська модель почала зустрічатись із 13-річним Insta-блогером. Вони активно публікують сторіс, де постійно цілуються, дівчинка позує на фото у відвертому дорослому одязі, а її мама це все діло продюсує, заробляючи гроші", - йдеться у публікації.

Українці у соціальних мережах обурилися такою поведінкою дітей та не розуміють, як батьки взагалі допускають таку діяльність. Деякі коментатори закликали позбавити батьків 8-річної Мілани та 13-річного Павла батьківських прав, оскільки підлітку можуть висунути обвинувачення.

"Мені шкода цих дітей, раби соцмереж", "Жах...", Це мамині нереалізовані амбіціі. Бідна дитина", "Який батя - такий син, яка мама така й донька", "Це жахливо! Невже батьки цьому потакають? Дівчинка подобається хлопцеві - це норм. Мімішні відносини - це норм. Але повинна бути межа. Де закінчується мімішність і починається вульгарність та розбещення", "Притягнути тих батьків з обох сторін цієї чудо- пари до відповідальності!", "Цікаво, які служби відреагували на данний допис?", "Жах просто якийсь. Люди добрі, схаменіться... що ви робите? Навіщо так псуєте дітям життя?", - написали українці у коментарях під дописом.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...