Хіти тижня. Ціна краси: У секс-бомби з "Маски-шоу" критична проблема зі штучними "персями"

У колишньої учасниці комік-трупи «Маски», 51-річної актриси Евеліни Бльоданс почалися серйозні проблеми з силіконовими грудьми. Про це пише «Собеседник», передають Патріоти України.

Пластичний хірург Мадіна Байрамукова вважає, що операція зі збільшення бюсту кілька років тому була проведена не дуже вдало, за що актриса розплачується досі. Одна з проблем носить естетичний характер - фахівець, який робив операцію, не врахував анатомічні особливості Бльоданс. «Груди Евеліни від природи мають своєрідну форму: це можна легко побачити на фотографіях. Молочні залози у неї широко розставлені відносно одна одної. При збільшенні грудей хірургу необхідно було б врахувати цю анатомічну особливість. Тоді молочні залози у Бльоданс виглядали б більш естетично і привабливо», - розводить руками Байрамукова.

Більш того, за словами фахівця, Бльоданс терміново потрібно нове хірургічне втручання. Мадіна Байрамукова вважає, що у артистки почався так званий птоз молочних залоз. Так називають опущення грудей, яке відбувається через розтягнення тканин, втрату пружності та еластичності шкіри. Якщо знову не лягти під ніж хірурга, з часом ситуація буде тільки погіршуватися. «Через птоз молочних залоз втрачається красива форма і контур грудей. Евеліні показана повторна маммопластика з підтяжкою. Тонкощі необхідно обговорювати з пластичним хірургом під час прийому. Одне можна сказати точно: якщо не приділяти даній ситуації належної уваги, проблема тільки посилиться», - резюмувала лікарка.

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...