Хіти тижня. Ціна питання - $70 тыс.: Популярний актор "Дизель Шоу" став жертвою аферистки

Жінка, яку гуморист вважав своєю подругою, взяла у нього гроші і безслідно зникла.

Євген СморигінВідомий актор гумористичної програми "Дизель Шоу" на ICTV Євген Сморигін став жертвою аферистки і втратив велику суму грошей, передають Патріоти України.

За словами артиста, коли він дізнався, що його дружина Лідія вагітна, вони прийняли рішення обзавестися власним житлом, тим більше що Євген багато років збирав на квартиру.

В одному з нічних клубів він познайомився з жінкою на ім'я Ольга. Та швидко увійшла в довіру до гумориста і запевнила, що може допомогти Сморигіну купити хорошу квартиру нижче ринкової ціни.

На момент покупки житла Євген вважав Ольгу найкращою подругою, яка хоче допомогти молодій сім'ї. Артист віддав жінці всі накопичення, а це 60 тисяч доларів, і 10 ще зайняв у приятеля. "І ось я знімаю гроші і віддаю їй, ось так без розписок, без нічого, ну вона ж краща подруга", - розповідає Сморигін.

Коли жінка отримала всю суму, то безслідно зникла. Ні "подругу", ні своїх грошей учасник "Дизель Шоу" більше не бачив.

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...