Хіти тижня. "Ціна життя": Про смертельну квартирну аферу на Київщині

Восени 2018 року власник квартири в місті Вишневе уклав договір позики його квартири і склав заповіт, а в кінці травня 2019 року чоловіка знайшли мертвим неподалік залізничної станції Боярка.

Голова громадської організіції "Печерська варта" Анатолій Остапенко розповів про квартирну аферу під Києвом, яка завершилася смертю 34-річного чоловіка. На своїй сторінці в Facebook борець з аферистами розкрив подробиці трагічної історії, передають Патріоти України.

За словами Остапенка, восени 2018 року власник квартири в місті Вишневе Київської області В'ячеслав Одинцов уклав договір позики його квартири і склав заповіт. І вже в кінці травня 2019 року чоловіка знайшли мертвим неподалік залізничної станції Боярка.

Сам громадський діяч нібито спілкувався з жертвою напередодні і попереджав про наслідки. "Восени минулого року я спілкувався з ним, В'ячеслав уклав з шахраями договір позики і заповіт. Я попереджав його про можливі наслідки, вказував на те, що він фактично потрапив в смертельну пастку, давав йому поради, але він вирішив, що "історії з вбивствами за квартири це не про нього", навіть навпаки переконував мене в порядності шахраїв і в автентичності їх намірів зайнятися з ним бізнесом. З місяць тому його знайшли вбитим поблизу залізничної станції Боярка. Люди іноді сліпі, наївна самовпевненість, а в цьому випадку-ще й відверта дурість, життя і так крихке, а в разі, коли ти опиняєшся в павутині шахраїв ціна йому гріш", – розповів Остапенко і продемонстрував двері квартири покійного власника.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...