Хіти тижня. "Цинічне дно!": "Укрпошта" опинилася в центрі гучного скандалу

Благодійна акція від Укрпошти на ділі виявилася просто хитрощами і маніпуляцією.

Укрпошта опинилася в центрі гучного скандалу. Компанія пропонує українцям купити благодійні набори і відправити їх за свій рахунок в дитячі будинки, правда, в наборах - товари, вироблені в країні-агресорі Росії. Звернув увагу на прорахунок Укрпошти Клим Братковський, він же все докладно описав на своїй сторінці в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

"Грустная история. Захожу я в свое "любимое" отделение Укрпочты 03150 и вижу на стойке объявление, что за 46 гривен можно отправить готовую посылку в детский дом Киева и Киевской области. Ну что ж подумал я, отличная акция и решил заказать такую услугу. Оператор сообщил, что на самом деле набор для отправки будет дороже - 67 гривен, а не 46. Я совсем не расстроился, а наоборот подумал, что наверно что-то будет полезное", - пояснив він.За словами Братковського, раптом йому стало цікаво, що ж буде в подарунковому наборі. Він був упевнений, що Укрпошта підготувала набір дитячих книг або розмальовок, канцелярії або типу того. "Однако принесли гигиенический набор от российского бренда Чистая линия - шампунь, мыло, зубная паста и щетка", - обурився пан Братковський.

Але благодійна акція від Укрпошти на ділі виявилася просто хитрощами і маніпуляцією. Справа в тому, що покупець оплачує не тільки вміст посилки - тобто продукцію російської компанії, але і доставку. "Я заплатил за коробку и доставку и это все мне обошлось в 99 гривен. То есть, получается, что Укрпочта помогает сбывать российскую продукцию детям из детских домов и при этом еще и зарабатывает на почтовых услугах. Я не знаю большего циничного дна, чем это. Укрпочта действительно считает, что детям из детских домов не хватает российского мыла?", - журиться в мережі Братковський.У відповідь на це повідомлення, патрон Укрпошти з'їхав з теми про товари країни-агресора. "Клим, к сожалению, в чистом виде нам запрещено заниматься благотворительностью по уставу, чтобы я, например, футбольную команду не спонсировал. Поэтому такие акции возможны при участии других компаний, которые предоставляют продукцию. У нас была такая акция с одним из украинских издательств с книжками и фломастерами, есть сейчас такая по подписке (я сам подписал несколько изданий для детских домов) и тд. Так что будем рады если какая-то компания захочет поучаствовать. А так - можете отправить и свой набор", - відписався Ігор Смілянський.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....