Хіти тижня. "Цицьката, здорова і з товстими ногами": Оля Полякова образила Камалію

Співачка Камалія зазначила, що їй важко зрозуміти, чому так поводиться доросла жінка та мати двох доньок.

Оля Полякова на шоу "Маска" обговорювала фігуру героя і один з членів журі Дзідзьо запропонував кандидатуру Камалії. На що "суперблондинка" сказала, що цього не може бути, бо "Камалія - цицьката, здорова і з великими ногами", повідомляють Патріоти України.

"Камалія? Та ну, вона здорова, цицьката зі здоровими ногами, товстими... Подивися на цю!" - дозволила собі висловлювання Полякова.

Камалія вирішила відреагувати на дивні заяви колеги по цеху. У своєму офіційному коментарі Камалія зазначила, що її не цікавить чиясь думка. Для неї головне — який приклад артистка подає дітям і якою її бачить кохана людина.

"Для мене найважливіше — те, якою бачить мене мій коханий чоловік і який приклад я подаю власним дітям. Все інше мене не хвилює. Єдине що — я не очікувала, що доросла жінка і мати двох доньок може займатися буллінгом", - зазначила Камалія.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...