Хіти тижня. Турботливий Бацька: Білоруським жінкам у спеку дозволили працювати на заводі у купальниках (відео)

Якщо експеримент вдасться, на таку "уніформу" переведуть і чоловічу половину.

Білоруський завод "БелМаш" дозволив своїм співробітницям працювати в купальниках. В якості ілюстрації експерименту "БелМаш" зняв свою версію техно-кліпу "Satisfaction", яку опублікували на офіційному YouTube-каналі в середу, 18 червня, передають Патріоти України.

У ролику крім дівчат в білизні присутня і реклама продукції, яку виробляє "БелМаш", зокрема, дрилів і машин з різання дерева.

Як відзначають в компанії, нововведення, пов'язане з аномальною спекою в Білорусь, збільшило продуктивність у всього колективу на 20%. Якщо експеримент вдасться, на таку "уніформу" переведуть і чоловічу половину колективу.

"Зараз тут можна зустріти дівчат, що тестують продукцію компанії - деревообробні верстати, в купальниках. Згідно з новими правилами, тестирувальниці обладнання можуть бути одягнені в купальники або красиву білизну, що не заважає основним видам діяльності. Для захисту використовуються фартух, окуляри і рукавички", - відзначають в "БелМаші".
Правда, переодягатися в купальники співробітницям "БелМаша" дозволятимуть лише в тих випадках, коли температура повітря буде перевищувати 27 градусів.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...