Хіти тижня. Туркені із МАУ більше не полетять: Із туристками у Борисполі трапилася неприємна історія

Пасажирки бігли на свій літак, пообіцявши при цьому ніколи більше не користуватися українськими авіалініями.

Іноземні пасажирки Міжнародних авіаліній України в аеропорту Борисполя насилу потрапили на свій літак. Про неприємну пригоду двох франкомовних туркень розповів на своїй сторінці в Facebook користувач під ніком Artur Ylvyy, передають Патріоти України.

За його словами, іноземні пасажирки намагалися полетіти рейсом МАУ з Борисполя в Париж. У кожної з них в ручній поклажі був маленький чемоданчик і пакет бориспільського "дьютіка". "На посадці виявляється, що 1) за кожен пакет дьютіка (ну або за ручну поклажу) потрібно заплатити по 80 (тут навіть я ох*рів) євро; 2) оплатити можна тільки картою (у дівчат тільки кеш)", - описує ситуацію свідок інциденту.

За його словами, в цей час прямо перед пасажирками співробітниці аеропорту почали перетягувати стрічку зі словами: "Все, посадка закінчилася. Ви хіба не чули, вам по динаміку оголошували!".

"Рівень відчаю зашкалює. Дівчата не до кінця розуміють, про що мова, але відчувають як своїх волохатим хвостом їх по лобі зачепив песець, що пробіг повз. Табло на гейті гасне, співробітниці аеропорту починають збиратися", - зауважив автор поста, якому довелося прийти на допомогу іноземкам і розплатитися за них карткою, отримавши натомість готівку.

Як стверджує очевидець цього інциденту, пасажирки побігли на свій літак, пообіцявши при цьому "з яскравим французьким прононсом" ніколи більше не користуватися українськими авіалініями.

Прокляття кремлівського упиря: Як склалася доля хлопчика, якого Путін поцілував у живіт

середа, 10 квітень 2024, 8:05

Юний росіянин Нікіта Конкін із міста Коломна, який "прославився" ще 2006 року тим, що його поцілував у живіт диктатор Володимир Путін, сьогодні готує студентів до війни. Схоже, він викладає у Військово-навчальному центрі при Рязанському радіотехнічному...

У Раді відмовилися від кримінального переслідування ухилянтів під час мобілізації: Яких змін чекати

середа, 10 квітень 2024, 7:50

Комітет Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності під час розгляду законопроєкту щодо посилення відповідальності за військові правопорушення виключив кримінальну відповідальність і визначив розміри штрафів для громадян і посадових та юридичних ...