Хіти тижня. Туристи в паніці: В Італії прокинувся один з найпотужніших вулканів Європи (відео)

Мандрівники розповіли, що почули потужний вибух, потім побачили стовп попелу, а потім на острів обрушився «град каменів».

Виверження поблизу Сицилії. Фото: соцмережі.

На італійському острові Стромболі, розташованому в Тірренському морі поблизу Сицилії, активізувався вулкан, що викликало паніку серед туристів. Про це повідомляє телеграм-канал «Раніше всіх. Ну майже", передають Патріоти України.

За даними агентства АНСА, по схилах вулкана на Стромболі стікає лава. Туристи розповіли, що почули потужний вибух, потім побачили стовп попелу, а потім на острів обрушився «град каменів».

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...