Хіти тижня. "Тут ненавидять Україну та все, що із нею пов'язане", - Маркевич про район іспанської столиці Райо Вальєкано

Фанати футбольного клубу "Райо Вальєкано" постійно ображають українського форварда Романа Зозулю, через його допомогу українській армії.

Мирон Маркевич

Український тренер Мирон Маркевич поділився враженням відвідин району Мадриду Райо Вальєкано, передають Патріоти України з посиланням на Meta Ratings.

За словами Маркевича, тут ненавидять Україну та все, що із нею пов'язане. Тому українському форварду Роману Зозулі дістається від фанатів.

"Якось ми ветеранами збірної України їздили до Іспанії, були в його районі Райо Вальєкано. Ми там відчули їхнє ставлення до українців. Це кубло, вони ненавидять Україну і все, що пов'язано з нашою країною. Мені було все зрозуміло, я переконався в їхньому відношенні до України. Я не кажу, що там всі такі, але якась купка займається провокаціями. Ми там у них виграли з рахунком 6:1.

Іспанія - це Іспанія. Сильна держава у світовому футболі. Навіщо через купку придурків Зозулі псувати собі кар'єру? Його поважають і люблять в Альбасете", - сказав Маркевич.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...