Хіти тижня. "Тварь, на колени встал, я сказала! На колени, землю целуй": Завідувачка дитсадка змусила 5-річну дитину цілувати "русскую" землю

Завідуюча дитячим садом у місті Краснодар поставила дитину на коліна і змусила цілувати землю, повідомляють Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Baza.

Розлютило жінку те, що її вихованець сказав: «Я ненавиджу русскую землю». Після чого навіжена вихователька вирішила провчити малюка на очах у інших дітей. Наказала хлопчикові стати на коліна.

«На меня смотрит, ты моих детей душишь, тварь, на колени встал, я сказала! На колени, землю целуй, целуй землю, тварь, которая тебя кормит и поит», – кричала вона.

Звуть цю сувору виховательку Емма Мільнер. Вона – досвідчений педагог, за що потрапила в рейтинг кращих викладачів Краснодарського краю. За кадром чути, як інша дитина запитує у мами, за що лають хлопчика. Жінка відповідає, що це не смішно і добре, що вони не ходять в цей дитсадок, де їх «на два дні вистачило».

Завідуюча дитсадком виправдовується, що 5-річний хлопчик, який «ненавидить» російську землю, складний і ображає інших дітей у групі.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...