Хіти тижня. "Ти як з матір'ю розмовляєш?": Мама-кішка влаштувала "рознос" коту - це відео стало справжнім "хітом"

У мережі з'явилося смішне відео з котиками, на якому мама-кішка вилаяла свою дитину. Про це повідомляє "Рідус", передають Патріоти України.

"Це жахливе відчуття, коли тебе вилаяла мама", - саме так називається ролик, який став популярним на порталі Reddit.

На відео кішка грізно нявкає на свого дорослого сина, чим дуже засмучує рудого хулігана. Причини конфлікту залишились за кадром.

Ролик набрав більше 50 тисяч лайків на сайті Reddit. Коментаторам те, що відбувається на відео нагадало про свої життєві ситуації:

"Ох, у мене аж серце тьохнуло", "Так-так, саме так я почуваюсь після сварки з мамою", "Я впевнена, що кішка нявкнула щось із серії: "Ти як з матір'ю розмовляєш???", "Це дуже смішно, але кота шкода", - пишуть вони.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...