Хіти тижня. "Ти перетворюєшся на вампіра": Дівчина зробила незвичне татуювання на обличчі, але сподобалося не усім (фото)

Користувачка тіктоку вразила мережу своїм новим тату. Вона зробила його сама і обрала дуже оригінальний дизайн, інформують Патріоти України.

Нікі обожнює татуювання і має чимало малюнків на своєму тілі. Вона вже 11 років працює майстром і вміло розфарбовує тіла клієнтів.

Дівчина зробила тату на обличчі

Нікі вирішила поділитись результатом своєї роботи й показала у мережі тату, яке зробила сама собі на чолі. Вона стверджує, що це відтепер її улюблений дизайн.

"Я професійний ліцензований майстер тату більше ніж 11 років, і я працюю вже п'ять років. Я б не радила робити татуювання на власному обличчі, якщо ви не впевнені у своїм уміннях", – ділиться дівчина.

Малюнок вона придумала сама: тату починається у центрі обличчя і спускається плавними лініями до брів. Для його втілення Нікі використала світлі фарби, аби створити легкий ефект тіні, тому, в залежності від освітлення, тату стає більш або менш помітним.

"Мені дуже сподобалося, наскільки органічними та хвилястими були лінії – деякі з них були коротшими, а деякі – довшими, тому це свого роду символ органічного потоку та натхнення", – пояснює вона.

У мережі користувачі не розділили із дівчиною її любов до творчості та різко розкритикували.

  • "Невже я єдиний бачу на ній лінії?".
  • "Я думав, що ти перетворюєшся на вампіра зі зморшками на лобі".

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...