Хіти тижня. "Ти вбив мене і наше мале чудо": У Мукачеві стрибнула із даху багатоповерхівки 19-річна Анастасія (фото)

Страшна трагедія сколихнула вчора жителів Мукачева - 19-річна дівчина вкоротила собі віку зістрибнувши з даху багатоповерхівки у мікрорайоні Росвигово, повідомляють Патріоти України.

Нагадаємо, інцидент трапився вчора, 18 серпня, близько 14:30. Від отриманих травм смерть настала миттєво. Згодом стало відомо ім‘я померлої. Позитивна, завжди з гарним настроєм - саме такою описують 19-річну Анастасію її знайомі, які не розуміють, як вона змогла наважитися на такий крок. Відомо, що загибла працювала майстром по манікюру.

Як розповілa стaрший інспектор відділу комунікaції поліції Зaкaрпaття Євгенія Крaсилинець, нa місці події булa знaйденa передсмертнa зaпискa. У мережі почали розповсюджувати чутки, що нібито нерозділене кохання могло бути причиною такого страшного вчинку.

Сьогодні на Телеграм-каналі Munkach_Pizdec оприлюднили інформацію щодо того, про що йшла мова у передсмертному листі.

Враховуючи вищенаписане, можна зробити висновок, що на момент смерті дівчина, ймовірно, була вагітною.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...