Хіти тижня. Тимчук не чистив зброю. Була депресія, грався з пістолетом... - ЗМІ

Народний обранець застрелився з нагородного бойового пістолета Форт-17.

Дмитро Тимчук. Фото: inforesist.org.

Народний депутат України Дмитро Тимчук міг навмисно покінчити життя самогубством, так як останнім часом він перебував у стані депресії, про що знали його сусіди і дружина. Про це у своєму telegram-каналі повідомляє The Newsroom, передають Патріоти України.

Згідно з уточненими даними, народний обранець застрелився з нагородного бойового пістолета Форт-17. Перед смертю Тимчук не чистив зброю, як повідомлялося раніше, а просто грався з нею, вставляючи або виймаючи магазин, пересмикуючи затвор і натискаючи на курок.

За словами дружини нардепа, вона просила чоловіка припинити це робити, однак він її не слухав. В момент, коли жінка відвернулася, пролунав постріл.

Правоохоронцями були поведені необхідні експертизи, в тому числі взяття змивів з рук цивільної дружини Тимчука на предмет наявності порохових газів. Не виключається, що нардеп міг вчинити самогубство, так як останнім часом, зі слів близьких, він перебував у депресії.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...