Хіти тижня. У Ан-26 у Чугуєві не відмовляв двигун, - ДБР

Версію теракту можна буде спростувати лише після проведення вибухотехнічної експертизи.

У Державному бюро розслідувань заявили, що інформація про відмову двигуна літака Ан-26, який розбився в Чугуєві, не відповідає дійсності. Про це заявив голова Головного слідчого управління ДБР Максим Борчаковський, передають Патріоти України.

"Була інформація щодо зниження тиску індикатора крутного моменту. А та інформація, яка звучить, що взагалі відмовив двигун, – не відповідає дійсності", – зауважив він.

Водночас, додав Борчаковський, усі ці обставини встановлюються під час проведення технічного розслідування, яке здійснює головна інспекція Міністерства оборони.

Крім того, очільник ГСУ ДБР зазначив, що слідство не відкидає всіх можливих версій катастрофи літака під Харковом. Він наголосив, що версію теракту можна буде спростувати лише після проведення вибухотехнічної експертизи.

"Усі версії, які нині звучать у ЗМІ, не відкидаються... Нині вирішується питання щодо вибухотехнічної експертизи... Її буде проведено однозначно. Крім вибухотехнічної експертизи, здійснюється технічне розслідування", – пояснив Борчаковський.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...