Хіти тижня. У Берії була 61 коханка: Спливли пікантні деталі інтимного життя головного ката Сталіна (фото)

29 березня виповнився 121 рік з дня народження "головного ката" радянського диктатора Йосипа Сталіна Лаврентія Берії. Глава НКВС, який "прославився масовими репресіями в СРСР, запам'ятався історикам також своєю велелюбністю, передають Патріоти України.

За часів правління Берії ходили чутки про його сексуальні домагання, в тому числі до заміжніх жінок і зовсім юних дівчат. За словами самого Берії, у нього були стосунки з 62 жінками, тільки одна з них стала його дружиною.

  • Єдиною дружиною Берії була Ніно Гегечкорі. Вона познайомилася з ним на початку 20-х років минулого століття в Грузії, коли носила передачі заарештованому дядькові Сашку Гегечкорі, який був сусідом по камері Берії. Берія сам попросив руки у 16-річної дівчини. Йому на той час було лише 22 роки. Незабаром у них народився син Серго. Незважаючи на те, що Ніно було відомо про пригоди чоловіка, вона залишалася зразковою і вірною дружиною до кінця життя.
  • Другою, але неофіційною дружиною Берії була Валентина Дроздова. На момент їхнього знайомства вона ще вчилася в школі. В результаті спільного життя на світ з'явилася донька Марта. На наступний же день після арешту Берії в червні 1953 р, Дроздова звернулася в прокуратуру із заявою про те, що була змушена жити з главою НКВД під загрозою розправи.
  • За часів правління Берії по Москві ходили чутки, що по місту їздить чорний автомобіль, в який силою затягують красивих дівчат і везуть в катівні НКВС, де їх гвалтує "кат Сталіна". Сам Берія на допитах після арешту зізнався, що мав інтимну близькість з 62 дівчатами.
  • У число коханок Берії увійшла також зірка фільмів "Пампушка", "Майська ніч", "Нічний патруль" та інших - Тетяна Окуневська. За словами жінки, Берія "допоміг" їй отримати тюремний термін через те, що вона не відповідала йому взаємністю, хоч вони і мали інтимні стосунки. Після п'яти років в таборах актриса почала кар'єру з нуля і повернула собі популярність.
  • Ще однією коханкою Берії була популярна актриса Зоя Федорова. Вона сама ініціювала зустріч і спілкування, щоб врятувати батька, заарештованого за доносом. У підсумку батька Федорової звільнили, а сама вона отримала право звертатися до Берії в будь-який час. Після того, як актриса завела роман з американським офіцером, її заарештували і засудили до 25 років таборів. Перед арештом Берія подарував їй букет зі словами: "Це тобі на могилу". Федорову амністували набагато раніше терміну, після того, як помер Сталін і Берію заарештували.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...