Хіти тижня. У Білорусі помер відомий радянський актор

Після розпаду СРСР Августин Мілованов знімався переважно в російських серіалах, наприклад, в детективному серіалі «Каменська-2».

Августин Мілованов у ролі лейтенанта СД. Фото: скріншот з відео.

У п'ятницю, 19 липня, Національний академічний театру імені Янки Купали в Мінську повідомив про смерть популярного радянського актора Августина Мілованова. Лауреат Державної премії Білоруської РСР (1988), народний артист БРСР (1989) помер на 83-му році життя, передають Патріоти України.

Августин Мілованов народився 16 червня 1937 року в Сталінграді (нині Волгоград, Росія). Дебютував як актор у кінці 60-х. Популярність йому принесла роль капітан-лейтенанта СД Алекса в багатосерійному телефільмі «Руїни стріляють ...».
У 1974 році він зіграв художника Кіндрата Степановича у відомому фільмі «Бронзовий птах». Ще одна помітна робота в кар'єрі актора - роль Менжинського в багатосерійному телефільмі «Державний кордон». Після розпаду СРСР Мілованов знімався переважно в російських серіалах, наприклад, в детективному серіалі «Каменська-2».

У 2012 році актор переніс мікроінсульт і вирішив завершити кар'єру. Мілованов був одружений на актрисі Галині Толкачевій. У них народився син, який живе в Польщі, де став відомим дизайнером.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...