Хіти тижня. У чеській лабораторії пройшли випробування українського автобуса-позашляховика (фото)

Torsus Praetorian отримав путівку в життя на ринки по всьому світу.

У червні цього року позашляховий автобус Torsus пройшов важливі випробування на перекидання в чеській лабораторії TUV SUD, передають Патріоти України з посиланням на АвтоЦентр.

Автобус нахилили убік на певний кут на спеціальній плиті, попередньо зафіксувавши страхувальними елементами. В результаті машина, яка має досить високий центр ваги, підтвердила відповідність суворим вимогам з безпеки для даного типу транспортного засобу. В результаті Torsus Praetorian отримав путівку в життя на ринки по всьому світу.

Нагадаємо, що автобус на повноприводному шасі MAN 4х4 оснащений кузовом з композитних матеріалів і випускається на підприємстві в Словаччині, недалеко від Братислави. До його особливостей варто віднести модульність конструкції, яка дозволяє виготовляти транспорт різного призначення: безпосередньо автобус на 39 місць, санітарний автомобіль, поліцейську машину, пожежний, кемпер, машину для прикордонників, транспортний засіб для спортивних команд тощо.

Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...