Хіти тижня. У Донецьку показали, на що перетворилася елітна школа, яку побудував Ахметов (фото)

Школа будувалася в центрі Донецька. Передбачалося, що в ній будуть отримувати дипломи як українського, так і міжнародного зразка.

У тимчасово непідконтрольному українському уряду Донецьку повністю занепала Григорівська школа, яка повинна була відкритись 1 вересня 2014 року. Відповідне фото донеччани опублікували в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Школа будувалася в центрі Донецька. Передбачалося, що в ній будуть отримувати дипломи як українського, так і міжнародного зразка. Навчання обійшлося б батькам в 8-16 тис. дол. на рік, але діти з високими результатами в навчанні могли претендувати на стипендію. Школу будувала компанія «СКМ» бізнесмена Ріната Ахметова. Зараз будівлю законсервовано, однак охорони там немає.

Годі "пишатись": У Берліні на 8 і 9 травня заборонили вивішувати російські триколори біля радянських меморіалів

вівторок, 7 травень 2024, 22:42

У Берліні на 8 і 9 травня заборонили вивішувати біля радянських меморіалів російські прапори, георгіївські стрічки та символи, які прославляють російсько-українську війну. Про це повідомляє RBB24 з посиланням на берлінську поліцію, передають Патріоти У...

Українки винайшли новий спосіб сховати своїх чоловіків від мобілізації (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 22:27

В Україні деякі жінки йдуть служити у ЗСУ, щоб домогтися відстрочки від мобілізації для своїх чоловіків. Про це розповідається на сторінці Адвокатської агенції "Пані в законі", передають Патріоти України. "Дзвонила жінка і питала - якщо вона піде служи...