Хіти тижня. У газових трубах був туалетний папір: Мешканка зруйнованого вибухом будинку розповіла про "ремонт" перед трагедією

У мешканців будинку забрали на повірку лічильники, а замість них поставили шланги-перемички.

Мешканка будинку по вул. Соломії Крушельницької,1/5 в Києві Марина Люта розповіла нові деталі, які передували трагедії. Каже, що як тільки дізналася про нещастя, першою думкою було, що вибухнув газ, повідомляють Патріоти України.

"Подумала, вибух стався через газ і демонтаж лічильників, які забрали на повірку. Замість лічильника мешканцям поставили шланги-перемички, а всередину шлангів, щоб не було перегинів, засунули або пластикову пляшку, або рулон туалетного паперу. І це 21 століття!", - каже жінка.

Вона з сім'єю мешкала у сусідній квартирі із тою, яку вважають епіцентром. Її родина вціліла дивом. "Ми виїхали з Києва в п'ятницю, 19 червня. Поїхали до родичів на Сумщину, щоб залишити там дітей заради того, щоб вони не були в столичній задусі. Наша квартира – суміжна з тією, де був епіцентр вибуху. Того ранку вдома була наша невістка, о 7.30 вона пішла на роботу і це її врятувало. Про те, що сталося ми дізналися від куми – вона нам зателефонувала і сказала, що вибухнув будинок. Ми залишили дітей і поїхали назад до Києва. У квартирі, яка була епіцентром вибуху, проживала бабуся. Днями я заходила до неї в гості. Запаху газу не було. Про господиню можу сказати, що вона все життя пропрацювала директором школи, займалася йогою", - говорить Марина.

З її слів, поки що ніхто з міської і центральної влади конкретно її родині нічого не пропонував. "Зі слів представників ДСНС нам відомо, що вище 4 поверху – пустота. Там немає квартир. У нас є побоювання того, що ми залишимося на вулиці. Вимагаємо, щоб нас забезпечили рівноцінним житлом. Зараз ми живемо в готелі Укрзалізниці, ми забезпечені предметами першої необхідності", – говорить Марина.

У Київгазі заявили, що допомагають правоохоронцям з'ясовувати причину трагедії. Усередині компанії також створили комісію для з'ясування обставин.

Джерело: Сегодня

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...