Хіти тижня. У Харкові побили битами прихильника Шарія

За дві години до спроби вбивства харків'янин написав заяву на нібито погрози життю з боку представників "Нацкорпуса".

У ніч на 25 червня в Харкові невідомі серйозно побили прихильника "блогера" Анатолія Шарія. Лікарі борються за його життя, повідомляють Патріоти України.

За дві години до спроби вбивства харків'янин написав заяву на нібито погрози життю з боку представників "Нацкорпуса". Анатолій Шарій в своєму Telegram-каналі повідомив про напад на одного з членів своєї партії, не вказавши імені потерпілого. "Вночі. У Харкові. По голові битами. Тільки що дізнався. Хлопець, що вів колону в Києві. Все, "Нацкорпус" і Офіс президента зважилися на вбивство. Вижив дивом. В реанімації борються за життя", - заявив "блогер".

На сайті політичної партії Шарія та її харківського представництва інформації про напад на момент написання новини не було. У прес-службі Національної поліції в Харкові поки також не прокоментували напад на молоду людину.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...