Хіти тижня. У хід пішли ножі і пістолети: Масова бійка в столичному ресторані (відео)

Інцидент стався в ресторані «Каспій» на вулиці Автозаводська.​

У Києві ніч на 29 червня в Оболонському районі стався конфлікт, який закінчився масовою бійкою і стріляниною, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

В ході події кількох відвідувачів повіяли газовим балончиком, а одному чоловікові вистрелили в ногу. Нападники втекли. Поліція оголосила по місту план «Сирена».

За словами відвідувачів закладу, на танцполі ресторану посварилися двоє чоловіків і зав'язалася бійка, в ході якої один хлопець дістав ніж. Його повалили на підлогу і вивели на вулицю відпочиваючі, але на цьому все не закінчилося. Через 15 хвилин агресор повернувся в ресторан на автомобілі з чотирма товаришами.
Група людей забігла всередину і почала новий етап конфлікту із застосуванням газових балончиків і зброї: одному чоловікові нападники вистрілили в ногу. Під час бійки в закладі перебували діти. Після цього чоловіки сіли в чорний Seat і зникли.
Підозрюваних затримали через кілька годин в Дніпровському районі. Патрульні отримали орієнтування, що нападники поїхали з місця події на чорному Seat з литовськими номерами. Схожий за прикметами автомобіль поліцейські помітили на вулиці Андрія Малишка. Правоохоронці заблокували машину і затримали групу чоловіків. У салоні також знаходилося двоє дівчат, у яких патрульні виявили речовини, схожі на наркотики. Підозрюваних закували в наручники. За наявною інформацією, дані особи можуть бути причетні до ще кількох розбоїв, в тому числі на території Гідропарку. Всі учасники інциденту доставлені у відділення поліції.

"Навіщо демонструвати домашній затишок зараз?": Нардепка Безугла обурилася кількістю пасок в соцмережах, українці відповіли

субота, 4 травень 2024, 23:53

Напередодні Великодня, у суботу, 4 травня, народна депутатка Мар'яна Безугла опублікувала в соцмережі допис із обуренням від великої кількості святкових пасок, які українці напекли та демонстрували на загал. Нардепка написала, що вважає неприйнятним де...

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...