Хіти тижня. У Хмельницькому блогера-сепаратиста, який побив ветерана АТО, "провчили" під судом (відео)

Поліцейським насилу вдалося взяти в кільце Артура Сороченка для того, щоб блогер зміг зайняти місце на лаві підсудних.

У Хмельницькому активісти знову атакували скандального блогера Артура Сороченка, якого судять у справі про побиття ветерана АТО, повідомляють Патріоти України.

Шанувальника "русского мира" облили чорною фарбою і атакували газом, навіть незважаючи на те, що той прибув зі значною "групою підтримки". Відео інциденту було опубліковано користувачами соціальних мереж.

Поліцейським насилу вдалося взяти в кільце Сороченка для того, щоб блогер зміг зайняти місце на лаві підсудних. Підозрюваного в скоєнні нападу на активіста затримали правоохоронні органи. Потерпілий ветеран АТО на слухання не з'явився. Більш того, він не відповідає на телефонні дзвінки. Поліцейські навіть намагалися відвідати чоловіка, проте їм ніхто не відкрив.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...