Хіти тижня. У когось точно буде істерика: У мережі порівняли на фото старовинну хату українців із помешканнями росіян

У мережі оприлюднили архівний кадр старовинної традиційної української хати. Користувачі звернули увагу, наскільки її охайний зовнішній вигляд контрастує навіть із сучасними помешканнями росіян. Раритетна світлина з'явилася на сторінці блогу History Ukraine у Twitter. Автори допису зазначили, що її було зроблено у Харкові ще на початку XX століття, передають Патріоти України.

"Це традиційна мазанка, соломою крита, із призьбою просмоленою", "Я в такій жив у дитинстві, тільки стріха була з очерету, Харківщина", – зазначили у коментарях українці.

Водночас в обговоренні багато користувачів порівняли, наскільки відрізнявся і зараз відрізняється побут українців від мешканців країни-агресора Росії.

Так, у коментарях люди оприлюднили цілу добірку напіврозвалених будинків росіян, у яких вони мешкали в минулих століттях і продовжують мешкати зараз.

"Велика й могутня Росія, Архангельськ, 2020 рік", "Петрозаводськ, 2020 рік", "Пинега, Росія, 2020 рік", "Російське село на Волзі, кінець ХІХ століття", – зауважили коментатори.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.