Хіти тижня. У Конгресі вимагають від Міноборони пояснень: У США спалах активності НЛО (відео)

На думку низки експертів, «неопізнані літаючі об’єкти» можуть виявитися помилками в роботі нової техніки.

Член Конгресу США, республіканець Марк Уокер вимагає від міністра військово-морських сил Річарда Спенсера прокоментувати спалах інформації про неопізнані літаючі об’єкти, передають Патріоти України з посиланням на Naked Science.

Уокер зазначає, що військові пілоти-винищувачі в ході навчань та виконання завдань все частіше фіксують неопізнані об’єкти як в США, так і за кордоном. «Якщо дані вірні, неопізнані літаючі об’єкти можуть складати серйозну загрозу безпеці нашого військового персоналу та оборонного апарату», – пише конгресмен.

Він вимагає від ВМС пояснити, що саме фіксують льотчики-винищувачі. Уокер допускає, що явище може бути пов’язане з китайськими гіперзвуковими літаками, а не з «позаземним розумом».

Видання The Drive зазначає, що інформація про нашестя НЛО збіглася з масовим впровадженням нових радіолокаційних станцій на винищувачах F/A-18E/F Super Hornet, а також нових контейнерів з інфрачервоною системою пошуку та супроводу IRST.

На думку низки експертів, «неопізнані літаючі об’єкти» можуть виявитися помилками в роботі нової техніки.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...