Хіти тижня. У Києві обслуга відомої кав'ярні публічно принизила ветерана АТО

У Києві відома кав'ярня Aroma Kava потрапила в скандал. Заклад звинуватили в тому, що співробітники кафе на вулиці Сагайдачного виганяли з залу ветерана АТО, який заглянув трохи погрітися, що ніяк не влаштовувало зарозумілих халдеїв, зазначають Патріоти України. Про це розповіла на своїй Facebook-сторінці очевидиця подій Валерія Крохмальна. Дівчина повідомила, що чоловік виглядав акуратно, але скромно, співробітники кафе почали його виганяти за те, що нічого не купив. Тоді дівчина сама купила йому чашку кави.

За словами Валерії, ветерану було дуже незручно, він пропонував їй за каву книжки, виглядав дуже збентеженим.

"Чоловік зніяковів, підсів до мого столика, намагався віддячити книгами, які були в його сумці. Життєві обставини бувають різні, і він ветеран АТО, лікар за освітою, інтелігентний, цікавий чоловік виявився без коштів на каву і зайшов погрітися. Трохи поспілкувавшись, я пішла на заняття", - написала Валерія.

Але на цьому все так не закінчилося. Коли Валерія пішла, персонал почав забирати у ветерана каву, сказавши, що якщо він вип'є хоч ковток, викличуть поліцію.

"У мене питання до керівництва мережі, це у вас така політика компанії? За якими критеріями ви відбираєте персонал? Як перевіряєте стандарти обслуговування? Хто навчає працівників? Чому допускаєте таке хамство і ницість? Найменше, що керівництво може зробити - це подзвонити чоловікові і вибачитися. Номер телефону отрут", - написала автор посту.

Зазначимо, що нижче в коментарях реакція керівництва "Арома Кави" все-таки з'явилася. Вони написали, що їм дуже соромно за таку ситуацію і пообіцяли, що такого більше не станеться.

У Києві відома кав'ярня публічно принизила ветерана АТО: деталі скандалу

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...