Хіти тижня. У Києві підлітки побили чоловіка, котрий тягнув школярку у підвал (відео)

Скрін з відео бійки

У мережі з'явилося відео, на якому група дітей б'є невідомого чоловіка. Видно, що не зовсім тверезу людину поставили спочатку на коліна, а коли чоловік все-таки піднявся, хлопчаки почали його бити, зокрема ногами по голові. У якийсь момент чоловікові вдалося вирватися від дітей і сховатися, зазначають Патріоти України. Але буквально кілька секунд по тому вже він почав ганятися за ними, намагаючись вдарити.

Це відео знімалося з вікна багатоповерхівки на вулиці Гонгадзе, 20а в Києві. У бійці брало участь 15 підлітків. Про причини побиття чоловіка автор відео не знає. Однак на відео можна почути, як дівчинка говорить незнайомцю: «Ти тягнув мене за руку в підвал. Навіщо? Що ти зі мною збирався робити? Ти знаєш, що мені 14 років?» Судячи з цієї фрази, діти, що живуть в тому ж дворі, де відбувалися події, вирішили провчити чоловіка, якого підозрюють у спробі розбещення неповнолітньої дівчинки.

Пресофіцер Подільського району Києва Ганна Страшок вважає, що причина бійки могла бути іншою.

— Якби цей чоловік дійсно спробував затягнути дівчинку до підвалу, то її батьки повинні були б написати заяву. Тому як розпусні дії відносно неповнолітньої — це серйозний злочин, — сказала ЗМІ пресофіцер. — Хтось із мешканців будинку на вулиці Гонгадзе викликав поліцію. Правоохоронцям вдалося встановити усіх учасників подій. Але ніхто не захотів писати заяви: ні батьки підлітків, ні самі підлітки, ні чоловік, якого били. Тому поліцейські обмежилися лише профілактичною бесідою.

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...