Хіти тижня. У Києві райдержадміністрацію на Троєщині оточили люди з російськими прапорами, зводять барикади (відео)

Відомий український кінорежисер знімає свій черговий фільм про російсько-українську війну

У Києві під будівлею Деснянської районної державної адміністрації, що на Троєщині, помітили людей з російськими прапорами. Про це повідомив місцевий Telegram-канал, зазначають Патріоти України.

Крім натовпу з триколорами в руках під будівлею на Володимира Маяковського, 29, спорудили барикади з покришок, шматків паркану, піддонів та іншого сміття.

"Це шо за ху**я трикалорна біля Деснянської адміністрації? Чому поліція досі не спакувала цих хуя***ів?"- обурюється автор відеоролика

У підсумку з'ясувалося, що нічого надординарного там не сталося. Це всього лише зйомки фільму про те, що відбувалося в Україні в 2014-му році.

Фільм, процес зйомок якого розбурхав жителів спального району, називається "Мирний-21". Це військова драма відомого режисера Ахтема Сеітаблаєва, який зняв "Кіборгів" і "Захара Беркута".

Про знімальний процес попереджали і оголошення, розклеєні поруч. У місцевих жителів просять вибачення за тимчасові незручності.

Фото: Зйомки фільму на Троєщині налякали людей

Фільм вийде на екрани вже в 2022 році. Його бюджет становить 35 млн гривень, і зйомки відбуваються при держпідтримці.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...