Хіти тижня. У Києві райдержадміністрацію на Троєщині оточили люди з російськими прапорами, зводять барикади (відео)

Відомий український кінорежисер знімає свій черговий фільм про російсько-українську війну

У Києві під будівлею Деснянської районної державної адміністрації, що на Троєщині, помітили людей з російськими прапорами. Про це повідомив місцевий Telegram-канал, зазначають Патріоти України.

Крім натовпу з триколорами в руках під будівлею на Володимира Маяковського, 29, спорудили барикади з покришок, шматків паркану, піддонів та іншого сміття.

"Це шо за ху**я трикалорна біля Деснянської адміністрації? Чому поліція досі не спакувала цих хуя***ів?"- обурюється автор відеоролика

У підсумку з'ясувалося, що нічого надординарного там не сталося. Це всього лише зйомки фільму про те, що відбувалося в Україні в 2014-му році.

Фільм, процес зйомок якого розбурхав жителів спального району, називається "Мирний-21". Це військова драма відомого режисера Ахтема Сеітаблаєва, який зняв "Кіборгів" і "Захара Беркута".

Про знімальний процес попереджали і оголошення, розклеєні поруч. У місцевих жителів просять вибачення за тимчасові незручності.

Фото: Зйомки фільму на Троєщині налякали людей

Фільм вийде на екрани вже в 2022 році. Його бюджет становить 35 млн гривень, і зйомки відбуваються при держпідтримці.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...