Хіти тижня. У Києві спалили авто відомого політолога (фото, відео)

У ніч на неділю, 12 травня, в Києві підпалили автомобіль відомого політолога з Криму, головного редактора каналу TVI Володимира Єгорова.

Про це сам політолог написав у Facebook, опублікувавши підтверджуючі відео, передають Патріоти України.

"Сьогодні о 4:30 мою машину підпалили. Я пов'язую це з професійною діяльністю. Сусіди кажуть про хлопок, явний підпал. Добре, що ніхто не постраждав. Машину любив, стала хорошим другом", – прокоментував те, що трапилося, Єгоров.

"Підпал у неділю о 4:30. Підло, потайки, не по-чоловічому. Пожежники і поліція свою роботу зробили, дякую, приїхали оперативно", – поділився він.

За словами політолога, відновленню автомобіль вже не підлягає.


Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...