Хіти тижня. У Києві виявили моторошну знахідку в озері (фото)

Тіло знаходилося на відстані 1,5 метра від берега на поверхні води.

У озері знайшли труп чоловіка. Фото: прес-служба ДСНС.

У середу, 16 липня, в Києві, в Оболонському районі, на озері Біле перехожі в воді виявили тіло людини. Про це повідомляє прес-служба ДСНС в Києві, передають Патріоти України.

Вони викликали рятувальників. Ті, в свою чергу, оперативно прибули на місце. Однак, на жаль, людина була вже мертвою.

На місце події прибули рятувальники 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Тіло знаходилося на відстані 1,5 метра від берега на поверхні води. Рятувальники за допомогою мотузки дістали тіло чоловіка і передали його правоохоронним органам. Зараз обставинами трагедії займаються правоохоронці. Деталі інциденту з'ясовуються.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...