Хіти тижня. У Китаї розводять гігантських свиней, - Bloomberg

Вв Китаї виникла нестача свинини. Фермери і великі виробники по всій країні намагаються розводити свиней вагою від 175 кг до 200 кг. Нормальна середня вага становить 125 кг.

Агентство Bloomberg написало про ферму в південній частині Китаю, на якій виростили свиню вагою приблизно 500 кг, передають Патріоти України.

Деякі свині після забою коштують 10 тис. юанів ($ 1,4 тис.). Ця сума в три рази перевищує середній щомісячний наявний дохід в Наньніні, столиці провінції Гуансі, де проживає власник ферми.

Агентство відзначає, що в Китаї виникла нестача свинини. Фермери і великі виробники по всій країні намагаються розводити свиней вагою від 175 кг до 200 кг. Нормальна середня вага становить 125 кг.

За деякими оцінками, африканська чума свиней знищила половину поголів'я свиней в Китаї. Через це ціни злетіли до рекордних рівнів. Оптові ціни виросли більш ніж на 70% в цьому році. Уряд закликає фермерів збільшити виробництво для стримування інфляції.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...