Хіти тижня. У Китаї розводять гігантських свиней, - Bloomberg

Вв Китаї виникла нестача свинини. Фермери і великі виробники по всій країні намагаються розводити свиней вагою від 175 кг до 200 кг. Нормальна середня вага становить 125 кг.

Агентство Bloomberg написало про ферму в південній частині Китаю, на якій виростили свиню вагою приблизно 500 кг, передають Патріоти України.

Деякі свині після забою коштують 10 тис. юанів ($ 1,4 тис.). Ця сума в три рази перевищує середній щомісячний наявний дохід в Наньніні, столиці провінції Гуансі, де проживає власник ферми.

Агентство відзначає, що в Китаї виникла нестача свинини. Фермери і великі виробники по всій країні намагаються розводити свиней вагою від 175 кг до 200 кг. Нормальна середня вага становить 125 кг.

За деякими оцінками, африканська чума свиней знищила половину поголів'я свиней в Китаї. Через це ціни злетіли до рекордних рівнів. Оптові ціни виросли більш ніж на 70% в цьому році. Уряд закликає фермерів збільшити виробництво для стримування інфляції.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...