Хіти тижня. У Лондоні знайдена мертвою колишня дівчина принца Гаррі (фото)

Відома британська телеведуча в березні цього року повинна була постати перед судом у справі за обвинуваченням у нападі на свого хлопця.

Керолайн Флек

Керолайн Флек, яка раніше зустрічалася з принцом Гаррі, покінчила з собою в своїй новій квартирі в Лондоні, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

У грудні 2019 року 40-річну жінку звільнили з телеканалу ITV через нанесення тілесних ушкоджень своєму 27-річному хлопцеві. При цьому Керолайн наполягала на своїй невинності. Після цього інциденту колишній дівчині принца Гаррі запропонували стати ведучою реаліті-шоу про пластичну хірургію.Варто зазначити, що стосунки з принцом Гаррі в Керолайн почалися в 2009 року. Тоді пару познайомили їхні спільні друзі. Але вони розійшлися після того, як преса почала писати про їх відносини. Пізніше принц Гаррі пов'язав своє життя з американською актрисою Меган Маркл, а у Керолайн було безліч романів. Про це повідомляє The Sun.

Керолайн була ведучою реаліті-шоу "Острів любові" та "X Factor". Вона також знімалася в серіалі "Зашибісь!", і брала участь в шоу "Танці з зірками". У 2015 році вона увійшла в топ-5 найсексуальніших жінок за версією журналу FHM.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...