Хіти тижня. "У мене був просто шок": Співачка Alyosha зізналася, що її мало не зґвалтували в поїзді (відео)

Українська співачка Alyosha відверто розповіла про те, що 16 років тому їй довелося пережити домагання п'яного попутника, з яким вона їхала в одному купе, передають Патріоти України.

Довгий час артистка нікому про це не розповідала. На щастя, їй вдалося захиститися, повідомила вона в програмі "Зірковий шлях".

"Я розумію, що якась рука по мені повзе. Я прокидаюся і кажу: "Що ви робите?!" А цей чоловік "бахнув", мені 18 років, ніч, закрите купе, він сів на моє місце і почав там...", – розповіла Alyosha.

Щоб захистити себе, співачка вкуталась в простирадло, і почала відбиватися від чоловіка. Також вона кликала на допомогу провідницю, але та спала.

"Я намагалася перебудувати його на якісь інші думки, відволікти його, щоб він не концентрувався на мені. Це був хаос. Коли він вийшов в Дніпрі, я сіла – не плачу, не кричу. У мене був просто шок", – зазначила артистка.

Я

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...

Чоловіки чи жінки? Вчені з'ясували, хто кращі лікарі

вівторок, 23 квітень 2024, 18:22

Науковці виявили, що жінки кращі лікарки за чоловіків. Про це пише Metro, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що пацієнти мають менше шансів померти, коли їхнім лікарем є жінка – причому ризик для пацієнток ще нижчий. Пацієнти також ...