Хіти тижня. "У мене жоден клієнт за ДТП не сів": Екс-адвокат Єфремова розповів, чому "не відмазав" актора від в'язниці

Юрист стверджує, що популярність актора і викликаний цим громадський резонанс навколо справи зіграли проти артиста.

Російський актор Михайло Єфремов, якого засудили до 8 років колонії загального режиму через ДТП зі смертельними наслідками, отримав би умовний термін, якби не був знаменитим. Таку думку висловив колишній адвокат артиста Ельман Пашаєв в ефірі НТВ, передають Патріоти України.

За його словами, за десять років роботи у нього жоден клієнт "не сів за ДТП", навіть здійснене в п'яному стані. Саме тому знайомі порадили Єфремову звернутися саме до Пашаєва. Юрист стверджує, що популярність актора і викликаний цим громадський резонанс навколо справи зіграли проти артиста.

"Якби Єфремов був простим громадянином, він отримав би умовний термін і додому поїхав", – заявив колишній адвокат.

Нагадаємо, Ельмана Пашаєва позбавили статусу адвоката через його "неприпустимі висловлювання та поведінку" при розгляді справи Єфремова. Раніше Пашаєва також притягнули до дисциплінарної відповідальності за порушення адвокатської етики, оскільки він використовував кримінальну справу Єфремова для самореклами.

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...